Maxim kopenMaxim kopen?

Maxim is een anticonceptiemiddel. Het is en zogenaamde combinatiepil waarbij de vrouwelijke hormonen dienogest, een progestageenhormoon) en ethinylestradiol, een oestrogeenhormoon de werkzame stoffen zijn. Door Maxim te gebruiken zal er geen eisprong plaatsvinden en wordt het slijmvlies van de baarmoeder taaier en dikker. Zaadcellen zullen hierdoor bijna niet kunnen passeren terwijl de eicellen zich niet goed kunnen nestelen. Het resultaat is een zekere bescherming tegen zwangerschap.

Wanneer gebruik je Maxim?

Maxim is een voorbehoedsmiddel. Speciaal aan deze pil is dat het hormoon dienogest de aanwezige mannelijke hormonen zal tegengaan. Sommige vrouwen hebben veel mannelijke hormonen waardoor ze last krijgen van acne, een vettig aanvoelende huid en lichte overbeharing. Maxim zal deze klachten verminderen waardoor het wordt voorgeschreven als deze problemen zich voordoen en de vrouw geen zwangerschapswens heeft. Het is ook mogelijk om de pil door de arts te laten voorschrijven als er sprake is van hevige en pijnlijke menstruatie. Door de Maxim pil zal er geen normale menstruatie meer optreden maar vindt er een veel lichtere onttrekkingsbloeding plaats tijdens de stopweek.

Wanneer kan je geen Maxim gebruiken?

Maxim moet niet worden gebruikt indien er sprake is van onderstaande klachten;

 • Trombose.
 • In het verleden last gehad van een hartaanval of beroerte.
 • Bekend zijn met type migraine met aura.
 • Ernstige diabetes
 • Sterk verhoogde bloeddruk of vetgehalte in het bloed.
 • Een geschiedenis met borstkanker.
 • Een leverziekte of ongewone leverwaarden.

Dosering

Maxim is verpakt in een strip met 21 pillen. Op de achterkant van de strip staat de dag waarop de pil moet worden ingenomen. Doe dit dagelijks rond hetzelfde tijdstip zodat de werkzaamheid optimaal is. (zeker niet later dan 12 uur na het vaste tijdstip.)Lees de bijsluiter als je de pil bent vergeten, last krijgt van waterige diarree of braken. De 21 pillen worden iedere dag genomen waarna de stopweek van 7 dagen begint. Gedurende deze periode zal de doorbraakbloeding starten. Gedurende deze periode blijf je gewon geheel beschermd. Na de stopweek start je met de nieuwe strip pillen, ook als de doorbraakbloedingen nog niet geheel zijn gestopt.

Maxim

Klik op de afbeelding om te kopen!

Eventuele bijwerkingen

Maxim kan bij een groep vrouwen bijwerkingen geven. Deze bijwerkingen zullen normaal gesproken binnen een paar maanden geheel verdwijnen. Is dit niet het geval of zijn de bijwerkingen te sterk dan is het verstandig om een arts te raadplegen. De bijwerkingen worden veroorzaakt doordat het lichaam moet wennen aan de medicijnen in het lichaam. De meest voorkomende bijwerkingen zijn;

 • Gevoelige borsten.
 • Sombere gevoelens.
 • Hoofdpijn.
 • Schimmelinfecties aan de vagina zoals Candida.

Lees de bijsluiter voor alle bijzonderheden en mogelijke bijwerkingen van dit product.

Kan je Maxim gebruiken in combinatie met alcohol, autorijden of zwangerschap?

Maxim moet niet worden gebruikt tijdens een zwangerschap of bij een vermoeden van zwangerschap. Gebruik het middel ook niet als er borstvoeding wordt gegeven. Maxim mag wel samen met alcohol worden gebruikte en heeft geen invloed op de rijvaardigheid.

Maxim kopen zonder recept?

Nu Maxim kopen zonder recept »

Geef je beoordeling