Cerazette kopenCerazette kopen?

Cerazette is een anticonceptiepil die valt onder de categorie minipil. Dit zijn anticonceptiemiddelen die werken op basis van het vrouwelijke hormoon desogestrel. Ze bevatten geen progestageen, een hormoon dat wel in de zogenaamde combinatiepil wordt gebruikt. Het hormoon desogestrel remt de eisprong zal de slijmprop in de baarmoederhals verdikken, waardoor zwangerschappen bijna niet kunnen voorkomen.

Wanneer gebruik je Cerazette?

Cerazette is een goed en betrouwbaar anticonceptiemiddel dat alleen door een arts mag worden voorgeschreven. Het medicijn is vooral geschikt voor vrouwen die geen extra oestrogenen mogen of willen innemen. Hierdoor is het, in tegenstelling tot de meeste combinatiepillen, wel toegestaan om het gebruik van Cerazette te combineren met het geven van borstvoeding.

Wanneer kan je geen Cerazette gebruiken?

Cerazette mag niet worden gebruikt indien er sprake is van:

  • Overgevoeligheid voor de stof desogestrel of de gebruikte hulpstoffen.
  • Er sprake is (geweest) van borstkanker.
  • Er sprake (is geweest) van kanker die invloed ondervind van desogestrel.
  • Ernstige leverafwijkingen.
  • Tromboseklachten.
  • Vaginale bloedingen die geen zonder duidelijke oorzaak.

Tijdens het gesprek met de arts zal het medische verleden en huidige medicatiegebruik worden nagevraagd zodat het juiste anticonceptiemiddel wordt voorgeschreven.

Cerazette kopen zonder recept

Dosering Prijs * Bestellen
0.075 mg 3x 28 tabl. v.a. € 55,00 Nu Bestellen »

* Bovenstaande prijs is inclusief het online artsconsult!

Dosering

Cerazette wordt eenmaal per dag op een vast tijdstip ingenomen. Doordat er bij deze minipil geen stopweek zal zijn, wordt het continu doorgeslikt. Tijdens de beginperiode van het gebruik kan de menstruatie onregelmatig worden. Na enige tijd zullen de bloedingen steeds later plaatsvinden of zelfs geheel niet meer voorkomen. Raadpleeg de bijsluiter indien er meer dan 36 uur zit tussen de inname van twee tabletten, of als je last krijgt van diarree of braken.

Cerazette

Klik op de afbeelding om te kopen!

Eventuele bijwerkingen

Cerazette kan bijwerkingen veroorzaken. Ze zullen vaak binnen twee weken verdwijnen omdat het lichaam gewend raakt aan het medicijn. De meest voorkomende klachten zijn;

  • Onregelmatige bloedingen.
  • Pijnlijke of gevoelige borsten.
  • Misselijkheid en hoofdpijn.
  • Toename van lichaamsgewicht.

Indien de klachten niet uit zichzelf verdwijnen is het raadzaam om een arts te raadplegen.

Kan je Cerazette gebruiken in combinatie met alcohol, autorijden of zwangerschap?

Cerezatte heeft geen nadelige invloed op de rijvaardigheid en mag samen met alcohol worden gebruikt. Het middel mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap maar wel indien er borstvoeding wordt gegeven. Het heeft namelijk geen nadelige gevolgen voor de ontwikkeling van de baby.

Nu Cerazette kopen zonder recept »


Cerazette
4.3 (86.67%) 3 stem(men)